До освітян з Вараша прийшла поліція через мільйонну закупівлю

7355 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

У Вараші правоохоронці зацікавилися останніми закупівлями міського управління освіти, яке очолює депутат Рівненської обласної ради Олена Корень.

Йдеться про закупівлю 65 комп'ютерів для вчителів. Техніку придбали у підприємця Рогоза В.В. у грудні минулого року. За персональні комп’ютери для вчителів заплатили 1 млн 820 тис. грн.

Минулого тижня Кузнецовський міський суд Рівненської області дозволив провести слідчому тимчасове вилучення документації в управлінні освіти Вараської міської ради.

Нам не вдалося зв’язатися з депутаткою Оленою Корень.

Однак в обласному управління поліції підтвердили, що за частиною 4 статті 191 ККУ «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем», відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


- У рамках кримінального провадження, розпочатого прокуратурою, слідчі Вараського відділу поліції проводять необхідні процесуальні дії для перевірки законності дій службовців під час закупівлі техніки та використання бюджетних коштів, - прокоментувала ситуацію спеціаліст відділу комунікації поліції Рівненщини Світлана Карачун. — Зокрема, призначено ряд експертиз, за результатами яких прийматиметься відповідне процесуальне рішення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також