До психіатричної лікарні спровадили жінку, яка втопила у водоймі на Поліссі двох синів

583 0

Ми у соцмережах:

До психіатричної лікарні спровадили жінку, яка втопила у водоймі на Поліссі двох синів

Кузнецовським міським судом задоволено клопотання прокурора Вараської окружної прокуратури про застосування примусових заходів медичного характеру відносно матері, яка втопила у водоймі своїх малолітніх дітей.

Згідно з рішенням суду, жінку госпіталізують до психіатричного закладу із суворим наглядом. До набрання ухвалою суду законної сили матір поміщено до закладу, що виключає її небезпечну поведінку, повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Нагадаємо, торік 23 серпня 42-річна жителька с. Сопачів Вараського району, через психічні розлади, не маючи можливості усвідомлювати свої дії та керувати ними, привела до місцевого кар’єру та втопила двох своїх синів.  6-ти та 7-ми років, які за тиждень мали йти до першого класу. 

Спочатку жінка взяла рукою за голову молодшого, занурила у воду та утримувала, поки він не припинив подавати ознаки життя. Потім взяла за руку старшого, примусово підвела малолітнього до дерев'яного помосту та зіштовхнула у водойму, адже точно знала, що плавати він не вміє. 

Раніше матір хлопців в цій же школі працювала вчителькою англійської мови, утім до школи дітей готував батько. За словами директора, жінка вийшла з довгого декрету на роботу.  Пропрацювала лише кілька місяців і написала заяву на звільнення. Вона пояснила, що їй тяжко, вона не справляється і хоче відпочити. Була спокійною, агресії не проявляла, казали про жінку колеги з школи. 

Експертиза визнала її неосудною, а слідчі скерували матеріали до суду, аби примусово помістити жінку до психіатричного закладу.

Читайте також: Один не вмів плавати, іншого - тримала під водою: горе-матір з Рівненщини втопила двох маленьких синів

Втопила синів у кар’єрі – мати з Рівненщини судити не будуть

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також