Добряк з Рівного загинув за Україну

13840 0

Ми у соцмережах:

Добряк з Рівного загинув за Україну

Старший сержант з Рівного Василь Лісовський загинув від кулі снайпера, яка поцілила у голову, 23 травня неподалік населеного пункту Павлівка Донецької області.

 Про це повідомляє міська рада.

- Чого мають йти молоді? Я прожив життя, маю дорослого сина, маю досвід, от такі мають воювати. А молодих тут не треба!.

Ці слова Василя Лісовського, сказані в телефонній розмові з передової, закарбувалися у пам’яті його рідної сестри Інни.

52-річний Василь все життя прожив у Рівному. Свого часу працював у поліції, податковій міліції, а останнім часом у «ПриватБанку».

Добряк, дуже простий у спілкуванні, не намагався, як то кажуть, перевершити всіх, безвідмовний, якщо потрібна допомога.

 

Справжній брат, яким він має бути в ідеалі. Від самого малечку я була під його захистом, знала, що ніхто не образить, бо за Василем — як за кам’яною стіною,” - розповіла Інна.

 

А захищати він умів і не боявся. Вірив, що це повинні робити люди з досвідом. Сам же такий досвід мав — воював в АТО на Сході нашої країни. Тож і цього разу не міг чекати. Вже 25 лютого прийшов у військкомат.

Не дочекалася чоловіка дружина Олександра, без батьківської поради залишився 24-річний син героя Назар. Щирі співчуття рідним..

Прощання із Василем Лісовським відбудеться завтра, 26 травня, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають героя на кладовищі “Нове”.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також