Доки батько спав, сина ледь не вбив попутник

1606 0

Ми у соцмережах:

Доки батько спав, сина ледь не вбив попутник

Із колото-різаною раною живота у лікарню госпіталізували 42-річного жителя Корецького району. Його поранив мешканець сусіднього села.

Син разом із батьком увечері поверталися додому підводою із заготівлі дров. Дорогою вони зустріли знайомого, який попросився під’їхати до Нового Корця. Поблизу села Калинівка спершу загрузли на узбіччі траси. Доки вибрались на дорогу, змучились та вирішили разом повечеряти за чаркою. Під час розпивання спиртних напоїв батько заснув, а між його 42-річним сином та 47-річним попутником виник конфлікт.   І останній вдарив чужого сина два рази ножем -  у живіт та руку, а сам пішов додому спати.

Лише вранці потерпілий очуняв та ледве зумів дійти до свого дому. Медиків для нього викликала дружина. Прокинувшись, його батько не зміг пригадати, що було напередодні увечері.

У поліції за фактом умисних тяжких тілесних ушкоджень розпочали досудове розслідування. Слідчі повідомили про підозру 47-річному жителю Корецького району. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також