Допоможіть Віталінці вилікуватись!

2238 0

Ми у соцмережах:

Допоможіть Віталінці вилікуватись!

Майже 19 тисяч гривень кожні три тижні протягом року – така ціна повернення до повноцінного життя двохрічної дівчинки Віталіни!

Віталінка – п’ята дитина в багатодітній родині Василевичів з села Дроздинь, що на Рокитнівщині.

Дівчинка зростала веселою та життєрадісною дитиною, майже не хворіла. Та у вересні 2018 року Віталіна потрапила в Рівненську обласну дитячу лікарню. Після ГРВІ з високою температурою в дівчинки почались судоми. Дитині встановили діагноз “енцефаліт”. Кілька тижнів Віталіна знаходилась у тяжкому стані, не могла ходити та розмовляти, дитина навіть не контролювала слюновиділення. Після кількох дорговартісних обстежень дівчинці призначили препарат Біовен-Моно. З початком лікування Біовеном стан дитини значно покращився, зараз Віталінка ходить, розмовляє, відповідає на запитання лікаря. Дівчинці потрібно продовжувати лікування препаратом Біовен-моно 5% 50 мл, кожні три тижні їй потрібно капати 10 флаконів ліків. Вартість одного такого курсу лікування становить 18600 гривень.

Крім Віталіни сім’я виховує ще семеро дітей. Старшій дитині 8 років, наймолодша дитина  народилась нещодавно.

До хвороби доньки тато працював водієм у приватного підприємця, та коли дівчинка захворіла, змушений був залишити роботу, щоб бути з донькою в лікарні. Мама займається вихованням дітей.

На першому етапі, коли в родині трапилась біда, фінансово підтримували родичі, друзі та односельці. Лікар дівчинки каже, що батьки дитини дуже відповідальні і намагаються забезпечити дитину необхідними ліками. Мама дівчинки до самих пологів приїздила з Віталінкою в лікарню, виконувала всі рекомендації лікаря.

Але на сьогодні багатодітна родина вже не взмозі забезпечити доньці життєво важливе дороговартісне лікування.

На початку лютого фонд придбав для дівчинки препарат завдяки двом жертводавцям. До 1 березня нам знову треба придбати ліки на суму 18600 гривень. Батьки Віталінки просять про допомогу.

Контактні дані:
Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916

Реквізити для надання допомоги:
КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)
Призначення платежу – добровільна пожертва для Василевич Віталіни

ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва для Василевич Віталіни


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також