Дубенчанин загинув на Донеччині

1190 0

Ми у соцмережах:

Дубенчанин загинув на Донеччині

У бою за Україну загинув дубенчанин, молодший сержант Олександр Бариш, 1975 року народження. Військовослужбовець був учасником АТО впродовж 2015-2016 років, воював у перших рядах 10 штурмової бригади в населених пунктах Мар'їнка, Красногорівка, Катеринівка, Авдіївка.

У перші дні повномасштабного вторгнення знову повернувся до лав Збройних Сил України, служив санітаром, під час бойових дій врятував не одне життя, про що свідчать вдячні слова побратимів. Брав участь у бойових діях в Сумській області та населеному пункт Бахмут, де обірвалося його життя.

Вірний військовій присязі, воїн героїчно загинув 11 травня  в районі н.п. Оріхово-Василівка Бахмутського району Донецької області під час мінометного обстрілу. 

Щирі співчуття рідним і близьким Героя.
Прощання з воїном Олександром Баришем відбудеться завтра, 17 травня, об 11:00 годині на майдані Незалежності міста Дубно.

Дубенська міська рада закликає земляків гідно вшанувати  пам'ять захисника, усією громадою провівши його в останню дорогу. Розпорядженням міського голови 17 травня у Дубні оголошено Днем жалоби. Вічна пам’ять та слава Герою! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також