Дубенський патріотичний вертеп при монастирі підірвав російські ЗМІ (ФОТО)

13005 0

Ми у соцмережах:

Дубенський патріотичний вертеп при монастирі підірвав російські ЗМІ (ФОТО)

Оригінальний вертеп, який оформили в Дубенському монастирі з використанням прикрас з шевронів та атрибутами періоду Майдану і війни на Донбасі не залишив байдужими російські ЗМІ. Монахів назвали «раскольниками».

 Про це пишуть у блозі «Знай більше».

«Десятки російських і проросійських сайтів розтиражували замітку Блог "Знай більше", де 26 грудня було опубліковано про вертеп, котрий створили ченці у Дубенському Свято-Миколаївському чоловічому монастирі.

«В Ровно «монахи» ПЦУ установили милитаристский вертеп с атрибутами Майдана» - пишуть в російській федерації. Ця новина розриває простори Інтернету і про монастир, що на Рівненщині не тільки пишуть на сайтах, а й показують по місцевих телеканалах федерації та у Ютубі. Українофоби і прихильники російської церкви обурюються, як же таке собі могли дозволили зробити у Дубні. А ще глузують з того, що вертеп присвятили Героям Майдану та захисникам України, які боронять державу на Сході.

«Отмечается, что раскольники посвятили свое творение «героям» Евромайдана и войны в Донбассе», - зауважують в своїх публікаціях автори.

Цікаво, щоб вони ще написали, коли б дізналися, що монастир «оточений» повстанськими червоно-чорними та жовто-блакитними стягами. Та й ніде правди діти – навіть у храмі майорить прапор України із тризубом зверху. А на подвір’ї минулого року освятили пам’ятник в честь захисників України. Нацики, що тут додати! Ото в монастирі люблять Україну і шанують патріотів!»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також