Дундич без голови, проблеми Іванісова та поглиблення озера Басів Кут

1469 0

Ми у соцмережах:

Дундич без голови, проблеми Іванісова та поглиблення озера Басів Кут

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про продовження історії з обезголовленням пам’ятника Дундичу в парку ім. Шевченка.

 А ще у цьому номері – про те, скільки отримуватимуть зарплатні нові заступники голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, як рятуватимуть «Народний дім» у центрі Рівного, про світлофорну проблему міста, чому суддя Полюхович відмовився судити головного борця з корупцією в країні Артема Ситника та що буде із нардепом Романом Іванісовим, якого вигнали із партії «Слуга народу» після підтвердження інформації про його участь у зґвалтуванні.

Ви дізнаєтеся, як «Баба-Яга» отруїла 12-ох дітей, про майбутнє немовляти, якого залишили у Рівненському пологовому будинку, про небезпечне полювання на зайців у Грушвиці неподалік людських будинків, про розпилення пам’ятника Змієборця у парку ім. Шевченка та як поглиблюватимуть озеро Басів Кут.

Шукайте також найоперативніші спортивні новини області.

Свіжий номер «Рівне вечірнє» буде у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також