Два місяці у СІЗО проведе мешканець Дубровиччини, який вбив співмешканку через ревнощі

825 0

Ми у соцмережах:

Два місяці у СІЗО проведе мешканець Дубровиччини, який вбив співмешканку через ревнощі

Підозрюваному в умисному вбивстві обрали запобіжний захід. Засідання відбулося сьогодні, 14 січня, у Дубровицькому районному суді.

Нагадаємо, 12 січня поліцейські викрили зловмисника, якого розшукували за вчинені майнові злочини, наругу над могилою та незаконне заволодіння траснпортним засобом. Під час спілкування із правоохоронцями 27-річний житель села Соломіївка зізнався ще й у вбивстві, яке скоїв у грудні торік. 

Сьогодні, 14 січня, слідчі за процесуального погодження прокуратури повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства. У суді підозрюваний запевняв, що розкаюється і пояснив, що вбивати кохану не хотів, а причиною такого вчинку назвав ревнощі. Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави. Тож наступні 60 діб зловмисник проведе у СІЗО, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: На Дубровиччині затримали чоловіка, який вбив кохану, викрав мопед у батька та вчинив наругу над 8 могилами  

Вбив 27-річну жінку на Дубровиччині через ревнощі та закидав тіло гіллям


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також