Дворівневі квартири в МЖК «Сім’я»: за та проти

2635 0

Ми у соцмережах:

Дворівневі квартири в МЖК «Сім’я»: за та проти

Дворівнева квартира в МЖК «Сім’я» - це зона комфорту, реалізація креативних дизайнерських ідей та естетичної насолоди у сучасному районі Рівного – поблизу Чайки.

Квартира двох рівнів – особлива концепція житла, яку обирають люди, які люблять стиль та індивідуальність. Сьогодні забудовники відзначають другу хвилю популярності дворівневих квартир. Перший бум припав на 90-ті роки минулого століття, тоді з навіяною модою з голлівудських фільмів.

Рівненський МЖК пропонує дворівневі квартири в новобудові МЖК «Сім’я», які розташовуються на 10-му та 11-му поверхах. Житловий комплекс зводиться по вул. Гайдамацька, 13б (колишня Струтинської) в сучасному мікрорайоні Північний, поблизу автостанції «Чайка». Ця частина міста вигідно виділяється своєю розвиненою інфраструктурою та затишком.

Тож місце розташування самого будинку й сучасне ергономічне планування квадратних метрів у ньому, додають вагомих аргументів у виборів такого типу квартир.

Серед переваг дворівневих квартир виділяють

♦ Зручне планування. Стандарт дворівневого житла – це наявність зверху тільки 1-2 спалень та 1 санвузла. Тож, підійматися або спускатися декілька разів на день необов’язково.

♦ Функціональні зони. Зверху поряд зі спальнею або замість неї можна облаштувати затишний кабінет з книгарнею або простору вітальню.

♦ Сходи у дворівневій квартирі можуть виконувати функціональну і декоративну функції. Під сходами часто роблять додаткову комору або приміщення для тварин.

♦ Економія на меблях. Неперевершена широка панорама та вільний простір – це основні переваги дворівневих квартир. Тому необов’язково купувати дорогі та громіздкі меблі. Все рівно ваша квартира, завдяки своєму плануванню та розміщенню, буде виглядати дорого та стильно як пентхаус із фільмів.

♦ Немає сусідів зверху. У дворівневій квартирі ви автоматично захищені від тупотіння та дитячого галасу сусідів зверху. Тому, що їх просто немає.

♦ Свіже повітря та простір. Житло нагорі дає не тільки гарну оглядовість, а й більш захищене від бруду, вихлопних газів автомобілів, шуму з боку дитячого майданчика.

Недоліки дворівневих квартир

Цей список розпочинається та закінчується на сходах. Їх потрібно грамотно спроектувати, щоб мінімізувати ризики, пов’язані з імовірністю падінь. Також, важливий момент того, що вони займають певну площу житлових квадратних метрів. Ми рекомендуємо звертатися до професіоналів, які допоможуть вигідно обіграти сходи у вашій квартирі та доповнять загальний інтер’єр.

У житловому комплексі МЖК «Сім’я» є варіанти дворівневих квартир на будь-який смак. У нас ви можете обрати та купити квартиру в Рівне, яка максимально влаштує по плануванню та площі. Сьогодні доступні варіанти дворівневих квартир площею від 56 кв.м. Це компактне, затишне житло, яке розраховане для молодої сім’ї. Для людей, які люблять простір ми можемо запропонувати дворівневу квартиру площею 90 кв.м.

Нагадуємо, у ЖК МЖК «Сім’я» стартував продаж квартир  4 черги. Саме зараз ви маєте унікальну можливість дешево купити дворівневу квартиру в Рівному (однокімнатну, двокімнатну чи трикімнатну), при цьому не економити на класі новобудови та власній мрії про тип планування квартири.

Додаткову інформацію можна отримати за конт.тел. +38 (097) 847 47 30.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також