
– Ви вже бачили Лондонщину з її відомими вулицями, бачили вишні і черешні (ботаніки наробили галасу), бачили і підтоплені шанці і навіть особисте ліжкомісце. Але! Ви ще не бачили грибну юшку, яку варить Луценко, коли чергує на кухні, – каже Лариса Сарган та додає рецепт страви від Юрія Луценка.
Рецепт юшки від Луценка:
1. Вкидаємо в окріп сушені подрібнені гриби.
2. Смажимо м’ясо шматочками, як на біф-строгани. Вкидаємо до грибів.
3. Смажимо цибулю, моркву. Вкидаємо до грибів.
4. Варимо це все з годину. Додаємо побільше духмяних спецій. Я люблю ще й побільше перцю.
5. Окремо (!) варимо небагато вермішелі/ракушок/макаронів, що є. Після готовності зливаємо воду і добавляємо в юшку з грибами.
6. Вкидаємо консервовану квасолю.
7. Робимо піджарочку з борошна і повільно додаємо в юшку, розмішуючи.
8. Їмо на здоров‘я.
Читачі миттю прокоментували побачене:
«Та подивіться, кастрюля чиста і немає сміття – постановка»
«Жодного солдата, один Луценко і оператор».
«Нова форма, тільки з воєнторгу»
І далі в такому ж дусі.
– Ну звикли ж бачити життя орків і переносити його в нашу армію. Чи як інакше пояснити ці коментарі? Чи на кухні треба стояти в брудному одязі і мішати їжу брудною палкою? І всі біля плити, щоб стояли, а кому тоді бути в нарядах? – відповіла читачам Лариса Сарган.
Читайте також: Ексгенпрокурора України Юрія Луценка відпустили з тероборони, і він поїхав шукати Берні
Ексгенпрокурор України Юрій Луценко: «Союз із Польщею був і є нашим білетом у європейське майбутнє»
Колишній генпрокурор з Рівного показав, як риє окопи (ВІДЕО)





