Ексгенпрокурор України Юрій Луценко: «Союз із Польщею був і є нашим білетом у європейське майбутнє»

1489 0

Ми у соцмережах:

Юрій Луценко

Ексгенпрокурор України Юрій Луценко з Рівного, який нині є стрілком батальйону ТРО, розповів у фейсбуці, що знає, як тепер не тільки прискорити економічні процеси у нашій державі, а й підірвати основу вітчизняної корупції.

- Війна показала, хто нам,українцям, справжній брат, - вважає Юрій Луценко. Бойове братство часів князя Острозького та Сагайдачного, часів М. Безручка та С. Петлюри виринає з-під завалів минулих воєн та конфліктів. Особисті відносини президентів Зеленського та Дуди дають великий шанс на макс тісний союз Польщі та України як нову геополітичну реальність в Східній Європі.  Нас з поляками разом - 80 млн! А кількість споживачів є вирішальним фактором економічної політики майже всіх «тигрів», що робили ривок у розвитку. І не варто чекати завершення війни. Треба вже зараз запускати спільну фін-кредитну політику, енергетику, екологічне, транспортне та портове регулювання. Час нарешті завершити децентралізацію по польським лекалам. Це не тільки прискорить економічні процеси, але і підірве основу вітчизняної корупції. Тому союз із Польщею був і є нашим білетом у європейське майбутнє. 

Юрій Луценко також постить своїм читачам  неймовірно пронизливу пісня «Подай руку Україні» , яку виконує польський ансамбль «Атенеум», та каже, що це лише одна з тисяч польських акцій солідарності з Україною, яка боронить спільну свободу.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також