Ексгенпрокурора України Юрія Луценка відпустили з тероборони, і він поїхав шукати Берні

12694 0

Ми у соцмережах:

Ексгенпрокурора України Юрія Луценка відпустили з тероборони, і він поїхав шукати Берні

Колишній генпрокурор України - 57-річний рівнянин Юрій Луценко служить вже понад місяць у роті ТРО на гостомельському напрямку.

- Що можна місяць робити в роті ТРО на гостомельському напрямку? - запитує Юрій Луценко у своїх фейсбук-читачів і сам відповідає на своє ж запитання. - Нести службу на блок посту. Тримати контакт з друзями в окупованих передмістях і передавати в штаб координати техніки орків. Гордитися і трохи заздрити друзям, які палять танки і звільняють містечка. Рахувати кількість виходів і прильотів, а потім відвезти арті нашого сектору старлінк, привезенну сином оптику, тепловізори, рації. Радіти за результат дружини, яка вже перегнала 1000 тонн вантажів у Харків, Чернігів, Київщину, Сумщину. Передати броніки авіаторам. Знову стояти на блок посту

А коли Луценка відпустили з роти на день, він одразу ж поїхав шукати свого улюбленого песика Берні, того самого, з яким колись прославився у всіх соцмережах, танцюючи вдвох у своєму розкішному будинку.

Після того, як орки наблизились до Стоянки, він переїхав у еміграцію в сусідню Дмитрівку, пізніше - в Миколаївку, - розповідає Юрій Луценко і  ділиться враженнями від побаченого по дорогах між цими селами, а воно -  важке. - Десятки розстріляних цивільних авто, знищені будинки, свіжі могили. Скрізь знищена техніка рашистів - танки, тигри, КамАЗи. Всі ці дні старався не думати про Берні. Не знав, чи застану його живим. Але чудо сталося. Добрі люди його передавали з села в село, з хати в хату. Володимир, Андрій, Оксана, Олександр, величезне вам дякую! Живий і щасливий! Дома. Качає права. Краде зі столу ковбасу (чого раніше ніколи не було)  і каже, що в нього статус учасника бойових дій. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також