Ексміністр Нищук показав у Рівному півторагодинний «Момент кохання»

1395 0

Ми у соцмережах:

Ексміністр Нищук показав у Рівному півторагодинний «Момент кохання»

«Момент кохання» за новелою Володимира Винниченка «Момент» поставив народний артист та режисер Національного академічного драматичного театру ім.Івана Франка Тарас Жирко.

 У ній в’язень (Євген Нищук) розмовляє сам з собою в камері-одиночці у ніч перед стратою. Та немає й тіні трагізму у цьому монолозі – герой пригадує історію свого раптового й швидкоплинного кохання з незнайомою доти дівчиною. І завершує свою оповідь словами «тільки любов виправдовує наше перебування на землі».

Окрім бездоганної гри у такій складній постановці, як моновистава, Нищук продемонстрував також хорошу фізичну форму.

Тарас Жирко присвятив цю постановку своєму першому коханню, яке зустрів багато років тому в Ужгороді. Та кожен, безперечно, побачить у ній власну історію несподіваного кохання.

Моновиставою «Момент кохання» у виконанні народного артиста України ексміністра культури Євгена Нищука завершилися у Рівному Міжнародні театральні зустрічі до 80-річчя обласного музично-драматичного театру.

З’ясувалося, що Нищук, Жирко та Володимир Петрів, директор Рівненського облмуздрамтеатру, вчилися акторської майстерності у однієї викладачки. У пам’ять про неї вони експромтом про черзі прочитали віршовані рядки.

А 22 грудня у театрі відбудеться Урочиста академія #Театру80. Квитків на цю подію залишилося дуже мало. Після урочистостей на сцені гості нарешті скуштують маленьку копію нашого театру – тобто великий торт з імбирного печива у вигляді засніженого театру, виставлений у холі.

Світлана ФЕДАС


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також