Екс-начальник Служби автомобільних доріг Рівненщини розповів про плани на 2022

1713 0

Ми у соцмережах:

Екс-начальник Служби автомобільних доріг Рівненщини розповів про плани на 2022

Олексій Востріков лише два роки пробув на посаді начальника Служби автомобільних доріг Рівненської області. Днями покинув її і вирішив відзвітувати, що зробив та що заплановано на 2022 рік.

 «За ці два роки ми збудували та відремонтували капітально 245,7 кілометрів державних доріг. Це більше, ніж бачила Рівненщина за увесь час незалежності України….фактично збудовано першу чергу північного обходу міста Рівне…Маршрутний принцип організації дорожніх робіт дозволив повністю оновити маршрут дорогою Н-25 від Острога до Сарн…Реальні зміни на краще, завдяки плідній співпраці зі спроможними громадами області вже відчули кілометрами нового асфальтув громадах Клесова та Немович, Великої Омеляни та Деражного, Великих Межирич та Корця, Антонівки, Вараша, Сарн та інших».

За його словами, Служба автомобільних доріг має такі плани у 2022 році:

-          заміна верхнього шару асфальту на дорогих М-06, Київ-Чоп та М-07 Київ-Ковель-Ягодин;

-          завершення робіт з ремонту дороги Р-77, яка сполучає Рівне, Тучин, Гощу та Острог;

-          завершити ремонт автодороги Т-18-01 на ділянках від Рівного до Здолбунів та від Мізоча до Дубна;

-          почати відновлення дороги Т-18-06, що сполучає місто Рівне з Млиновом, Демидівкою та меморіальним комплексом на оспіваному Тарасом Шевченком полі Берестецької битви.

«Настав час рухатись далі. Дякую Президенту та Міністру інфраструктури за кредит довіри. Попереду нові масштаби та завдання «Великого будівництва» принципово-нової, якісної інфраструктури», - резюмував Востріков.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також