Електронний квиток у Вараші запрацює з 1 серпня

245 0

Ми у соцмережах:

Електронний квиток у Вараші запрацює з 1 серпня

Нововведення для пасажирів.

Сьогодні про це розповів міський голова Вараша Олександр Мензул:

- 1 серпня запрацює автоматизована система обліку оплати проїзду в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської МТГ. Дане рішення затвердили на засіданні виконавчого комітету. 

Громадський та приміський транспорт вже оснащений валідаторами для реєстрації оплат, пільгових поїздок, а також GPS-трекерами, завдяки яким можна відстежувати рух автобусів обраних маршрутів в застосунку SOCIUM:
 
- по місту 6 (Собор – Залізнична станція), 7, 8, 9,
- Вараш АС – Озерці,
- Вараш АС – Сопачів,
- Вараш АС – Мульчиці,
- Вараш АС – Дачні ділянки,
- Вараш АС – Біле Озеро,
- Вараш АС – Щоків.
 
Оплата за проїзд здійснюватиметься в маршрутних транспортних засобах як готівкою, так і безготівково – за допомогою транспортної карти SOCIUM, банківської карти із можливістю безконтактної оплати або GooglePay/Apple Pay.
 
Пільгова категорія населення може користуватися персоніфікованими електронними картками (ПЕК), що надаються у ЦНАП м.Вараш.
 
- Запровадження е-квитка - це насамперед одна із вимог асоціації України з ЄС – побудова зручної та прозорої взаємодії між пасажирами громадського транспорту, перевізниками та органами місцевого самоврядування, - додає Мензул.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також