Футболістки «Вереса» вдома поступилися «Кривбасу»

759 0

Ми у соцмережах:

Футболістки «Вереса» вдома поступилися «Кривбасу»

Двічі пропустивши у свої ворота в кожному з таймів, рівнянки поступилися Кривбасу. Верес - Кривбас - 0:4 (0:2)

Рівнянки знову пропустили швидкий гол. Світлана Снігур дуже невдало, просто перед собою відбила м'яча після штрафного удару у виконанні гостей і одна з легіонерок Кривбаса Думітріца Прісекар фактично з метра виконала добивання у вже порожні ворота - 0:1.

Верес продовжував на рівних протистояти лідеру чемпіонату майже до перерви. Коли провал рівнянок в обороні дозволив Поліні Янчук спокійно прийняти передачу з флангу, обробити м'яч і пробити без шансів для голкіпера - 0:2.

Одразу по перерві футболістки Кривбаса дуже швидко забили втретє. Після атаки гостей правим флангом рівнянки, здавалося, зуміли відбитися. Але м'яч відскочив до Ольги Бойченко, яка на швидкості увірвалася до штрафного майданчика і пробила точно - 0:3.

В епізоді з четвертим голом Поліна Янчук зуміла на швидкості відірватися від Софії Низової і Вікторії Скоцик і реалізувала вихід тет-а-тет із Світланою Снігур.

На цьому нещастя для рівнянок не завершилися. Найрезультативніша футболістка команди, Діана Мущенська, отримала ушкодження ключиці, невдало приземлившись після грубого прийому найактивнішої у складі Криворіжанок Поліни Янчук.

Ця поразка стала п'ятою для жіночої команди народного клубу у чемпіонаті.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також