Ґвалтівник уже показував дітям на території школи свої геніталії, але його відпустили – журналіст

8068 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Військовослужбовця, який у Рівному зґвалтував школярку, місяць тому вже затримували. Тоді він показував дітям свої статеві органи.

Як пише у Facebook журналіст Дмитро Леонтіюк, після затримання його відпустили:

- Як психолог за освітою, я не можу добрати правильних слів співчуття і підтримки родині куди нестерпний біль приніс нелюд.
Як християнин, я не маю ні співчуття, ні прощення збоченцеві.  Лише сподівання на те, що душевні рани дитини загояться і у родини стане сили, терпіння пережити все це.

Як людина, яка трішки розуміється в питаннях публічної безпеки - скажу: наша система застаріла і слабоефективна (саме система, а не люди). Адже орієнтована на реагування на злочини, а не їх ефективну превенцію.

Військовослужбовець. Наркоман. Педофіл. Місяць тому на території тієї ж школи вже показував дітям свої геніталії і намагався вдовольнити свою хіть. Викликали поліцію. Затримали. Опізнали. Опитали. Відпустили. Ось результат. Цілком природно, що біля кожної дитини поліцейського не поставиш, а людина у формі в освітньому закладі лишень створюватиме ілюзію безпеки.

А от система відеоспостереження в освітніх закладах і без «сліпих зон» значно полегшила б життя правоохоронцям і на етапі встановлення особи-злочинця, і на етапі слідства і суду. А разом з тим і попереджала б булінг як такий.

Публічний реєстр педофілів з фото, адресами та персональними даними значно спростив би життя батькам (і ускладнив би життя педофілам).

Заборона наближатися збоченцям до дітей і освітніх закладів (з носінням електронного браслета, і аж до завершення лікування і позитивного висновку лікаря-психіатра) попередила б подібні речі, якби така заборона виносилась одразу ж після виникнення хоч трохи вмотивованої підозри.

Читайте також по темі: Школярку в Рівному зґвалтував військовослужбовець

Заступник директора школи у Рівному заявив, що його ученицю зґвалтував невідомий


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також