Газовики перевірили оселю, де рівнянка з дітьми отруїлись чадним газом, і знайшли порушення

1797 0

Ми у соцмережах:

Газовики перевірили оселю, де рівнянка з дітьми отруїлись чадним газом, і знайшли порушення

В ніч на 17 березня на номер аварійно-диспетчерської служби Рівненської філії «Газорозподільні мережі України» надійшов виклик від диспетчера обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф про отруєння чадним газом 3 осіб – мами та двох дітей. Надзвичайна подія відбулася в одній із квартир , що на вулиці Відінській, 23.

Бригада аварійно-диспетчерської служби, що терміново виїхала за вказаною адресою до п’ятиповерхового багатоквартирного будинку, виявила порушення пунктів 5.3 та 6.5 Правил безпеки систем газопостачання.

Зокрема у квартирі наявні електровентилятор у ванній кімнаті та електровитяжка в кухні при тому, що в кухні встановлений проточний газовий водонагрівач з відводом продуктів згорання в димохід.

Працівники АДС були вимушені відключити газопостачання на газовий стояк у під’їзді до з’ясування обставин надзвичайної ситуації.

Рівненська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» вкотре нагадує споживачам природного газу про те, що категорично заборонено влаштовування витяжної вентиляції із штучним спонуканням у будинках, що обладнані приладами та апаратами із відводом продуктів згорання в димохід. Дотримання правил безпеки збереже життя та здоров’я вам та вашим близьким.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також