Голова фермерів Рівненщини створює обліпиховий екосад

1034 0

Ми у соцмережах:

Голова фермерів Рівненщини створює обліпиховий екосад

Андрій Кузьмич займається фермерством та садівництвом з 2017 року, і вже не перший рік очолює обласну асоціацію фермерів та приватних землевласників. Водночас підприємницьку діяльність заснував нещодавно. На реалізацію своєї ідеї він залучив грантові кошти. Як йому це вдалося, розповіли у Рівненській ОВА.

 - Чоловік має досвід роботи у плодово-ягідному кооперативі «Сонячна ягода». Там він здобув технічні та організаційні навички з вирощування, збуту та переробки обліпихи. Тому основною ідеєю своєї підприємницької діяльності стало створення обліпихового екосаду «Ягода Перемоги», - йдеться на сайті облдержадміністрації. 

Для реалізації бізнес-ідеї Андрій Кузьмич скористався урядовим проєктом «єРобота» за програмою «Власна справа».
 
Успішно захистивши бізнес-план та пройшовши співбесіду у Рівненському обласному центрі зайнятості, отримав позитивне рішення Державного центру зайнятості на отримання мікрогранту. 
 
За ці кошти закупив необхідне обладнання, сировину та матеріали для розвитку власного бізнесу у селі Плоска, що у Рівненському районі. 
«Маючи досвід, бажання та комерційну впертість, я переконаний, що бізнес буде не лише прибутковим, а й потрібним у регіоні. Конкуренції з вирощування обліпихи на території реалізації бізнес-плану на даний час немає», - ділиться Андрій Кузьмич.
 
Нагадуємо, що подати заявку на отримання мікрогранту можна на Порталі Дія, - додають в прес-службі ОВА.
 
Охочі скористатися програмою «єРобота» для відкриття чи розширення бізнесу можуть за додатковою інформацією звернутися до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ +38096-539-53-59.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також