Голова Нацполіції нагородив рівненського поліцейського

1355 0

Ми у соцмережах:

Голова Нацполіції нагородив рівненського поліцейського

Майже 300 працівників поліції отримали сьогодні, 17 жовтня, відзнаки МВС і Національної поліції та спеціальні звання. Серед них – і рівненський.

 З огляду на погіршення ситуації із захворюванням на коронавірусну хворобу, привітання відбулося в режимі відеозв’язку, а нагородження - в обласних підрозділах.

«Вручати нагороди – завжди приємна місія, навіть в онлайн-режимі. Я дякую кожному поліцейському за службу. За вашу сумлінну щоденну працю та відданість професії. У поліцейських немає свят та вихідних. Окремо хочу подякувати працівникам поліції Луганщини за мужність та людяність під час гасіння нещодавніх масштабних пожеж у регіоні», - підсумував Ігор Клименко.  

У Головному управлінні Національної поліції Рівненщини із отриманням чергового спеціального звання «майор поліції» тимчасово виконуючий обов’язки начальника Руслан Стрельбіцький разом із заступниками та керівниками структурних підрозділів привітали старшого оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Рівненського відділу капітана поліції Петра Савчука.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також