Голова пояснив, чому Рівненщина надрукувала плакати про армію

1490 0

Ми у соцмережах:

Голова пояснив, чому Рівненщина надрукувала плакати про армію

Нещодавно для шкіл Рівненщини надрукували 42 набори плакатів із одностроєм та символікою ЗСУ.

 Гроші на це витратили з обласного бюджету. Клопотали за плакати голова обласної ради Сергій Кондрачук та керівник фракції «ЄС» в обласній раді Віталій Гайдукевич.

Коли про плакати стало відомо громадськості, то соціальні мережі вибухнули критикою. Мовляв, зараз багато говориться про російські війська на кордоні, а обласна рада замість допомоги армії друкує плакати.

Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук так коментує свою ініціативу:

- Так просто співпало у часі. Вказані роботи проводилися в рамках нашої обласної програми національно-патріотичного виховання. Робота над плакатами розпочалася ще в середині минулого року. Їхньою розробкою займалися дизайнери та історики. Взагалі ідея їх створити виникла тоді, коли я з Гайдукевичем відвідував одну з шкіл в області. У навчальному закладі ми спілкувалися з вчителем, який викладає предмет «Захист України». Однак виявилося, що в нього немає ніяких матеріалів, щоб демонструвати дітям. Тож, ці плакати допоможуть нашим вчителям проводити уроки з історії українського війська. Вважаю, що це питання надзвичайно актуальне. Адже з усієї України в нас просять макети цих плакатів. Щодо критиків, то вони завжди будуть.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також