Головні лікарі Рівненщини «засипали» питаннями очільницю МОЗ

3879 0

Ми у соцмережах:

фото: Рівненська ОДА

Керівники медичних закладів Рівненської області мали змогу задати питання, які їх хвилюють, під час візиту Міністра охорони здоров'я Зоряни Скалецької.

 Головна лікарка шкірвендиспансеру Наталія Маняк поцікавилася, чому обстеження на сифіліс не увійшло до переліку обов'язкових обстежень, вартість яких оплачує держава. На це була отримана відповідь, що перелік буде згодом розширений.

Головний лікар Рівненського обласного діагностичного центру Роман Шустик запитав, яка доля чекає на таку гілку медичної допомоги, як супровід спортивних заходів. Пані Зоряна відповіла, що щодо цього запитання ведуться перемовини з Міністерством спорту.

- Що очікує на безоплатну стоматологічну допомогу пільговим категоріям населення? - це питання хвилювало головну лікарку Рівненської обласної стоматологічної лікарні Валентину Сухляк.

- Ми будемо проводити координаційну раду, на якій теж порушимо це питання. Фінансування цих послуг з держбюджету не було і до цього. Є два шляхи вирішення цієї проблеми - місцеві програми і страхова медицина, - відповіла очільниця МОЗ Зоряна Скалецька.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також