Головний сержант з Рівненщини поліг на Запоріжжі

962 0

Ми у соцмережах:

Головний сержант з Рівненщини поліг на Запоріжжі

Клеванська громада отримала звістку про загибель земляка - жителя селища Оржів, головного сержанта Ігоря Носика, 1968 року народження.

Ігор Носик був призваний на військову службу під час мобілізації, мужньо захищав нашу Батьківщину, її свободу та незалежність на території Запорізької області, де під час виконання бойового завдання загинув 25 вересня.

-  На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї та разом з його родиною схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай світла пам’ять про Ігоря назавжди залишиться в наших серцях, а Бог дарує йому Царство Небесне та вічний спокій. Вічна пам'ять Герою України! Навіки слава! - йдеться у повідомленні Клеванської територіальної громади. Поховання відбудеться в середу, 9 жовтня. Просимо гідно з квітами та державною символікою провести нашого земляка в останній шлях відповідно до маршруту: 09:00 - виїзд із м. Рівне, 09:30-09:40 - кортеж із Героєм проїжджатиме без ходи центральною вулицею селища Оржів до будинку загиблого (Оржів, вул. Перемоги, 2), 10:30 – прощання та літія біля будинку Героя, 11:00 - супровід та богослужіння за загиблим бійцем у храмі Преображення Господнього, 12:30-13:30 - поховання на кладовищі (вул. Центральна)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також