Головному ліснику Костопільщини вручили булаву

1633 0

Ми у соцмережах:

Головному ліснику Костопільщини вручили булаву

Колектив ДП «Костопільський лісгосп» став кращим серед підприємств Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства за результатами роботи за 9 місяців цього року.

Булаву переможця на обласній колегії отримав директор підприємства Олександр Мелещук. Друге місце вибороли лісівники ДП «Соснівський лісгосп», а трете поділили трудові колективи Дубенського та Сарненського лісгоспів.

Кращі трудові колективи лісогосподарських підприємств визначають щоразу за результатами роботи за звітний періоду. Для переможців до уваги беруться чимало показників у роботі підприємства: лісокультурне виробництво, стан охорони лісу від лісопорушень та пожеж, використання лісосировинних ресурсів, темпи росту обсягів реалізації продукції, рівень заробітної платні тощо. Без уваги не лишається жоден напрям у роботі лісгоспу. Окрім символічної булави, трудовий колектив нагороджується також і грошовою премією.

До слова, чотири лісогосподарських підприємства Рівненщини – Костопільський, Сарненський, Дубенський та Клесівський у переліку 25 кращих у системі лісового господарства України.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також