Грабіжник стрибнув з вікна і намагався утекти

5881 0

Ми у соцмережах:

Грабіжник стрибнув з вікна і намагався утекти

Сьогодні вранці у спільноті "Tipove_rivne" в Instagram з’явилася інформація про те, що у двір на вулиці Макарова у Рівному прибуло кілька екіпажів поліції та відбулось затримання. Що ж трапилось суботнього ранку?

Як розповіла для UA:Рівне речниця патрульної поліції Наталія Воєвода, йдеться саме про затримання. Вона пояснила, що копам вдалось затримати підозрюваного у грабежі рівнянина.

О 10-й ранку поліція отримала орієнтування на службовий планшет, що невідомий чоловік із собакою бійцівської породи вирвав у 62-річного рівнянина сумку, в якій були гроші і документи на авто. Інцидент стався на вулиці Вербовій, а грабіжник побіг у бік вулиці Макарова.

– Невідомий, зі слів потерпілого, забіг у під'їзд одного з будинків. Поліцейські встановили особу за описом, а також квартиру, в якій він мешкає. Патрульні стукали у двері, однак ніхто тривалий час не відчиняв, було лише чути гавкіт собаки. У певний момент екіпаж, який був на вулиці, побачив, що із 2-го поверху вистрибнув чоловік та почав утікати. Його наздогнали, повалили на землю та одягнули кайданки. У 35-річного чоловіка були крадені речі заявника. На місце події викликали слідчих, – розповіла Наталія Воєвода.

Іншої інформації про цей випадок від пресслужби головного управління поліції поки не надходило.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також