Грабіжника знайшли в канаві

945 0

Ми у соцмережах:

Грабіжника знайшли в канаві

Чоловік спершу замовив чай у пересувному вагончику швидкого харчування у селищі Клесів, що у Сарненському районі. Доки продавчиня виконувала його азмовлення, клієнт протягнув руку через віконце, схопив зі столу коробочку з грішми та став втікати.

Продавчиня вибігла за ним і стала кликати на допомогу. Завдяки небайдужості 37-річного місцевого жителя, який виявився поруч,  зловмисника вдалося затримати. Він заховався у канаві, що за триста метрів від місця скоєння злочину. Слідчі вилучили у нього награбовані 3250 гривень.
Грабіжником виявився 40-річний житель селища Клесів. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Сарненського відділу поліції — начальник слідчого відділу Василь Дячук. — Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні грабежу. Слідчий підготував клопотання до суду про обрання запобіжного заходу - тримання під вартою. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також