Грибочки і свіжий пісок: пляж у Рівному готують до літа

752 0

Ми у соцмережах:

так виглядав Басівкутський пляж декілька років тому

З настанням тепла рівняни потягнулися до води - на березі Басівкутського водосховища уже можна побачити перших нетерплячих, які прийшли сюди позасмагати та відпочити. А щоб цей відпочинок був ще й більш приємним та безпечним, міські комунальники взялися наводити на території лад.

- Такі роботи проводяться щороку перед відкриттям купального сезону: на пляж завозиться і розрівнюється свіжий пісок, ставляться навіси-"грибочки" для відпочивальників, обкошуються газони, прибирається і вивозиться сміття, перевіряються фонтачики з питною водою. Водолази ретельно обстежили та почистили дно. Тобто, робиться все для комфортного відпочинку мешканців та гостей міста, -  розповів начальник міського департаменту інфраструктури і благоустрою Руслан Гудима. 

Деякі рівняни уже навіть встигли скупатися у водоймі, судячи з фото, які можна побачити у соцмережах. Та варто зауважити, що  офіційного дозволу на купання поки немає - найближчими днями фахівці обласного центру контролю та профілактики хвороб візьмуть проби води на аналіз. І лише коли стануть відомі результати, стане зрозуміло - чи змінилася цього року ситуація на краще. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також