Ігор Мосійчук: «Українці приречені перемогти»

1540 0

Ми у соцмережах:

Ігор Мосійчук: «Українці приречені перемогти»

Цих вихідних Здолбунів святкував День міста. Здолбунівці не тільки відзначали чергову річницю, а й вшановували загиблих земляків і думали над тим, як допомогти Україні перемогти у війні на сході та побороти кризу. На День міста до Здолбунова завітав і народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук. На свято його запросив місцевий однопартієць Володимир Ковальчук.

Мосійчук 01

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук привітав здолбунівців зі святом. Опісля прогулянки містом він поділився своїми враженнями. Відзначив, що Здолбунів йому дуже сподобався, проте найбільше був вражений зустріччю з місцевими учасниками АТО. "Щирі усмішки, вітання, тепле братерське спілкування", — зазначив опісля народний депутат. Про саме святкування і те, які проблеми турбують здолбунівців, Ігор Мосійчук зазначив:
— Приємно вразило, що урочистості у Здолбунові від початку і до кінця були присвячені, перш за все, захисникам України — місцевим мешканцям, які захищають країну, не шкодуючи свого здоров'я та життя. У своєму виступі з нагоди Дня міста я також не оминув тему війни на сході. Зазначив, що Україна та українці просто приречені перемогти зовнішнього та внутрішнього ворогів. Перемогти цинічних "бариг", які дорвались до влади і намагаються вступити в змову із зовнішнім агресором — Московією. Щоправда, неприємно вразило, що на Дні міста вирішили пропіаритися активісти партії "Відродження", саме тієї партії, від якої міським головою Харкова балотуватиметься скандально відомий Геннадій Кернес. Вони відремонтували БТР і причепивши на нього прапор партії "Відродження", продефілювали площею. Саме звертаючись до них, я зазначив, що ми не допустимо, щоб внутрішній ворог, одягаючи вишиванки та прикриваючись допомогою фронту, знову повернувся до влади.
Мосійчук 02
Володимир Ковальчук та Ігор Мосійчук
Володимир Ковальчук зазначив, що Здолбунів — це місто патріотів:
— І це не просто слова. Це довели хлопці, які пройшли пекло війни. Доводять і ті, хто допомагає бійцям як може і чим може. Коли бачу дівчаток і хлопців, які пропонують домашнє печиво і так збирають гроші на АТО, розумію: які ж вони молодці, мої земляки! Здолбунів, з днем народження! Я пишаюся, що тут народився. Після святкових заходів разом з Ігорем Мосійчуком поспілкувалися з учасниками АТО, відвідали гру з американського футболу та вручили нагороду переможцям. На завершення візиту відвідали місце гурбенського бою армії УПА та НКВС, де загинуло чимало українських патріотів. Побували також у музеї-криївці у Гурбах та поспілкувались з настоятелем тамтешнього храму. Я погоджуюся з Ігорем Мосійчуком, що сьогодні відбувається війна не тільки із зовнішнім ворогом, а й із внутрішнім. Ми, радикали, відстоюємо ідеали Революції гідності, і можу обіцяти, що ми не дозволимо реванш прорегіонівських сил, які намагаються прорватися до влади під різними політичними прапорами. Вважаємо, що потрібно прийняти закон про заборону займати державні посади тим, хто накликав війну в Україну та сприяв і сприяє агресору. Під час спілкування з хлопцями, які повернулися з АТО, зрозуміли, що саме вони мають стати представниками виконавчої влади в Україні. Вони боролися за нашу державу і як ніхто інший довели, що готові чесно відстоювати її цінності та закон.
Олеся АНТОНЕНКО.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також