Іранські дрони-камікадзе привезли до аеропорту в Білорусі, який неподалік Рівненщини

5706 0

Ми у соцмережах:

Іранські дрони-камікадзе привезли до аеропорту в Білорусі, який неподалік Рівненщини

Іранські безпілотники, за даними білоруських джерел, доставлені на аеродром "Лунінець". Мова йде про, щонайменше, 20 дронів-камікадзе "Шахід-136" та пункти управління до них.

- Іранські дрони-камікадзе, ймовірно, доставлені в Білорусь для атак на західні регіони України! - повідомляє Регіональне управління Сил територіальної оборони "Захід" -  Відзначимо, що від Лунінця до кордону з Рівненщиною всього 55 кілометрів. Не виключено, що вже найближчим часом іранські дрони атакуватимуть західні, або центральні регіони України. Тому закликаємо за жодних обставин не ігнорувати сигнали повітряної тривоги! 

Іранські дрони-камікадзе Shahed-136 дуже гучні - звук, які вони видають, схожий на той, який чути під час роботи бензопили чи мотору мопеда. Ці безпілотники летять дуже низько, тому їх досить складно впіймати силам Протиповітряної оборони України. 

УНІАН повідомляє, що у середині серпня що іранська влада продала Росії тисячу дронів. Росія 23 вересня вперше атакувала іранськими безпілотниками-камікадзе Одесу, два дрони у припортовій зоні зруйнували адмінбудівлю, були пошкоджені чотири житлових будинки. Через ворожу атаку загинули дві особи. 

У ніч на 5 жовтня окупанти атакували дронами-камікадзе Білу Церкву Київської області. Було зафіксовано шість влучань, пошкоджена інфраструктура міста, постраждала одна людина.

Сьогодні, 7 жовтня, вороги вперше атакували беспілотниками Запоріжжя. За попередніми відомостями, постраждала й госпіталізована одна особа.



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також