Капелюшок Хомка, термін Максим’яка та будівництво Дем’янчуків

1608 0

Ми у соцмережах:

Капелюшок Хомка, термін Максим’яка та будівництво Дем’янчуків

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» - про рожевий капелюшок, який підкинули під вікна міського голови Володимира Хомка.

Ми розкажемо вам, на скільки обрали головним лікарем онкодиспансеру Григорія Максим’яка та чому його конкурент отримав «проти».

Ви дізнаєтеся, кому дісталися скандально закуплені у Польщі БМП, чому розширюють апарат облради та як реформуватимуть школи без грошей.

Розповімо, чому досі горить рівненське сміттєзвалище, що будує родина Дем’янчуків на вулиці Чорновола у Рівному, що роблять в обласній бібліотеці будівельники, чому Кульчинська розраховуватиметься за Гройсмана та як ліцеїстам доведеться брати довідки про малозахищеність.

Шукайте на сторінках нашого видання про те, кому дістануться мисливські угіддя на Рівненщині, наскільки подорожчає вивіз сміття та як повернувся на посаду звільнений сарненський прокурор.

Також ми розповімо, як тріщить єпархія УПЦ, чому відмовили інвестору бункера Коха, для чого збудують дамби у гідропарку та чому «Верес» залишився без перемог, але з уболівальниками.

А ще у завтрашньому номері – стаття на історичну тематику про любов рівнян до роверів.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також