Капітан поліції допоміг вибратись з перекинутого авто мамі з дитиною (ВІДЕО)

2096 0

Ми у соцмережах:

Капітан поліції допоміг вибратись з перекинутого авто мамі з дитиною (ВІДЕО)

Сьогодні вранці жителька села Глинськ відвезла молодшого сина до дитсадка та їхала з донькою у лікарню. Утім, підступна погода внесли свої корективи: на засніженій та слизькій дорозі авто занесло та перекинулось у кювет.

За декілька хвилин легковик, який лежав на даху, побачив поліцейський офіцер Здолбунівської територіальної громади Олександр Бондар. Правоохоронець прямував на патрулювання.

Капітан поліції одразу зупинився та побіг до перекинутого авто. Відповідь на перше запитання втішила — в салоні всі живі. З’ясувалося, що там перебувала водійка та її малолітня донька. Вибратися їм було неможливо.

Пересвідчившись, що вони неушкоджені, випробовував різні способи, аби відкрити дверцята легковика. Втім, після марних спроб Олександр Бондар дістав зі службового авто набір інструментів та розбив у «Gelly» скло. Першій допоміг вибратися семирічній Маринці, а потому — 27-річній матері.

«Боже, як добре, що ви тут!», — передусім вимовила жінка. У цій короткій фразі — і подяка, і підтримка, і надія. У цих словах віра у те, що з усім справимося і переможемо!

Бути у потрібному місці у потрібний час. Бути поруч. Служити і захищати.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також