Карауш призначив керівника «Центру національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти»

1389 0

Ми у соцмережах:

Карауш призначив керівника «Центру національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти»

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш підписав розпорядження, яким на посаду директора комунального закладу «Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти» призначив Віктора Самчука. Термін контракту складає три місяці: з 20 лютого по 17 травня 2024 року.

Нагадаємо, на сесії 16 лютого депутати прийняли рішення, яке по суті спрощує процедуру об’єднання закладів позашкілля. А саме - дозволяє до новоствореного центру приєднати три обласні комунальні заклади: Рівненський обласний центр науково-технічної творчості, Рівненський центр національно-патріотичного виховання туризму, краєзнавства, а також КЗ "Станція юних натуралістів" Рівненської обласної ради. Тим самим в області, як і планувалося, створюється комплексний осередок позашкільної освіти.

Відповідно до рішення обласної ради та розпорядження голови, новопризначений керівник має здійснити процедуру державної реєстрації комунального закладу «Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти». Після цього в кожному із закладів, які будуть приєднуватися, створять відповідні комісії.

Зі свого боку, голова обласної ради Андрій Карауш чекає від керівника нового закладу презентацію системи позашкільної освіти і бачення того, якою буде гурткова робота. І саме національно-патріотична складова має бути в пріоритеті.

До речі, в органах місцевого самоврядування Віктор Самчук працює з 2020 року. Він був радником міського голови в Острозькій міській раді.
З травня 2021 року по вересень 2022 року очолював управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради.
Віктор Самчук також керував відділом культури, спорту, молоді та туризму Гощанської селищної ради (у січні-липні 2023 року), перед тим працював заступником начальника цього відділу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також