«Кардинал», «Регіна» та «Верес» на паузі

833 0

Ми у соцмережах:

Перед походом на карантин «Кардинал» відібрав очки у чемпіона

Українська асоціація футболу прийняла рішення призупинити усі змагання під своєю егідою. Це стосується змагань від Прем’єр-ліги до чемпіонатів міст та районів. Стосується це і футзальних турнірів.

Доволі прикро у цій ситуації має бути рівненському «Вересу» та його вболівальникам. Команда у міжсезоння набрала чудовий хід. У шести спарингах чотири рази виграла і двічі закінчила внічию. Зокрема, у заключному товариському матчі на зборі в Туреччині «Верес» переміг середняка першої української ліги краматорський «Авангард» - 1:0. Фіксація поточних результатів «Верес» аж ніяк не влаштовує, адже команда у своїй підгрупі другої ліги – третя, а щоб піднятися в першу лігу, треба бути хоча б другою. Юрій Вірт вже нині зібрав склад під першу лігу, і прикро буде, якщо команда свого не досягне. За неофіційною інформацією, останнім терміном, коли можна буде поновити чемпіонат є 5 травня. Поки що ж футболісти «Вереса» у себе по домівках, куди вони поїхали після Туреччини.

Вимушений карантин чекатиме і на футзальний «Кардинал». Невідомо, як воно буде, але на карантин рівняни пішли, гримнувши дверима. У Рівному при порожніх трибунах «Кардинал» зіграв – 2:2 з чинним чемпіоном херсонським «Продексімом». Причому наша команда вигравала – 2:0. Перед стартом фінального етапу «Кардинал» в Екстралізі – п’ятий.

Пішли на карантин і волейболістки «Регіни». Згідно з рішенням Федерації волейболу України, триватиме пауза поки що до 3 квітня. Наразі у турнірній таблиці Суперліги «Регіна» - сьома.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також