«Кардинал» в 1/8, а «Рівнестандарт» — ні

887 0

Ми у соцмережах:

Два голи Дмитра Жовтуна не врятували «Рівнестандарт» від поразки

Футзалісти рівненського «Кардинала» дізналися свого суперника в 1/8 фіналу Кубка України. Протистоятиме підопічним Ігоря Москвичова аматорська команда «Будмонстр», що виступає у Київській футзальній лізі. На відміну від киян, які подолали два попередніх раунди, «Кардинал», як клуб Екстраліги, вийшов в 1/8 одразу без попереднього відбору.

Могли рівненські вболівальники на цій стадії побачити і двох представників нашого міста. Команда «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» мала непогані шанси на подолання другого попереднього раунду. Але не склалося. У першій грі у Києві підопічні Павла Дармовіса зіграли унічию — 1:1 з донецьким «Інтером», за який виступають такі знані в Україні футзалісти, як Максим Литвинов та Віталій Нестерук. Результат перед матчем-відповіддю, здавалося, непоганий. Але у Рівному «Рівнестандарт», проваливши перший тайм, після перерви врятуватися від поразки не зміг — 2:3.

Кубкове протистояння між «Кардиналом» та «Будмонстром» заплановане на 16 січня та 6 лютого, відповідно, у Рівному та Києві. Щодо «Рівнестандарту», то він тепер повністю зможе зосередитися на Київській футзальній лізі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також