«Кардиналу» не вистачило 20 секунд

818 0

Ми у соцмережах:

«Кардиналу» не вистачило 20 секунд

Двадцяти секунд на вистачило футзалістам рівненського «Кардиналу» для виходу у чвертьфінал Кубка України. У матчі-відповіді 1/8 фіналу в Києві рівняни поступилися «Хіту» — 2:5.

У першій зустрічі суперників у Рівному «Кардинал» переміг 3:1, пропустивши єдиний гол на останніх секундах. Останні секунди усе вирішили й у київській зустрічі. Коли грати залишалося менш як пів хвилини, рівняни програвали 2:4, і цей рахунок їх влаштовував. Але дальній удар перекреслив усі сподівання на Кубок України, а також на те, що Рівне прийме «Фінал чотирьох» (така ймовірність була).

— «Кардинал» не був хлопчиком для побиття, ми продемонстрували хороший футзал, високі швидкості, витримали темп, — сказав у післяматчевому коментарі головний тренер «Кардинала» Ігор Москвичов. — Зрозуміло, що ми танцювали від рахунку. Але «Хіт» більш досвідчена команда, і вони дотиснули нас, забивши п’ятий гол. Я можу це назвати «синдромом останньої хвилини». Адже це не вперше, коли «Кардинал» пропускає на останніх секундах. На цей момент моє завдання — прибрати цей синдром. Є над чим працювати, але я побачив сьогодні колектив, який найближчим часом буде конкурувати з найкращими командами України.

Найближчу гру «Кардинал» проведе у неділю. В рамках чемпіонату Екстраліги до Рівного приїде одеський «Епіцентр». Початок зустрічі о 13.00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також