Карту мінних полів Херсонщини здав росіянам зрадник з СБУ Садохін

7423 0

Ми у соцмережах:

Карту мінних полів Херсонщини здав росіянам зрадник з СБУ Садохін

Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко озвучив, хто саме з вищого керівництва області посприяв російському вторгненню .

Як інформує Цензор.НЕТ, про це посадовець повідомив в інтерв'ю "Укрінформу".
- Зараз ми вже також знаємо про затримання помічника начальника Херсонського УСБУ - начальника Антитерористичного центру Ігоря Садохіна, який працював на ворога, - сказав Самойленко.
Згідно із його твердженням, саме Садохін "видав ворогу сітку мінних полів і координував дії російської авіації, коли супроводжував колону херсонського СБУ в евакуацію".
- Я не військовий і не представник спецслужб, тому не можу дати повну оцінку. Але, на мій погляд, ворог чітко знав, де знаходяться всі мінні поля, він бив по КПВВ біля Криму та місцях дислокації прикордонних військ і рухався чітко по дорогах. Він не їхав полями. Тому розповіді про те, що наші мінні поля не спрацювали чи були розміновані, не відповідають дійсності. Усі ті тисячі мін залишаються встановленими. І чекають свого часу – може коли ворог відходитиме, вони якраз і спрацюють, каже Самойленко.

- Садохіна  було затримано ще в березні. І після проведеної перевірки, так розумію, президент України (Володимир Зеленський - ред.) звільнив із посади і керівника СБУ у Херсонській області Сергія Криворучка та позбавив його генеральського звання. Там зараз також працюють правоохоронці, - додав Олександр Самойленко. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також