Керівник медицини Рівного йде на фронт

14135 0

Ми у соцмережах:

Керівник медицини Рівного йде на фронт

Начальник міського управління охорони здоров’я Рівного Віктор Іськів вирішив піти до лав Збройних Сил України. Оскільки за фахом він травматолог, то його досвід допоможе армії.

Як уточнює видання «7 днів», Іськів має певні проблеми зі здоров’ям, тому йому довелося проходити додаткові обстеження і переконувати працівників військкомату, що він цілком придатний для служби в армії. Адже раніше йому вже відмовляли у мобілізації.

- На сьогодні ми вже зробили все необхідне, щоб медичні заклади Рівного повноцінно та ефективно працювала в умовах воєнного стану. Установи охорони здоров’я забезпечені (наскільки це було можливо в нинішніх непростих реаліях) медикаментами і лікарськими засобами, налагоджено процес надання якісних медичних послуг як мешканцям територіальної громади, так і вимушеним переселенцям, які знайшли захисток у нашому місті. Тож можу собі дозволити виконати й громадянський обов’язок – без будь-якого пафосу просто боронити рідну землю. Кожен, як кажуть, копійка до копійки, має зробити свій внесок у перемогу. Мій – боротися за життя і здоров’я воїнів, котрі зі зброєю в руках захищають Україну в боях з російськими окупантами. Сподіваюся, мій досвід там потрібен більше, ніж тут, - говорить Іськів.

Додамо, що заступник міського голови Рівного, який керує медичною галуззю, Юрій Поліщук також перебуває на фронті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також