Керівника патрульної поліції Львівщини покарають за подарунок помічниці депутата (ВІДЕО)

1494 0

Ми у соцмережах:

Керівника патрульної поліції Львівщини покарають за подарунок помічниці депутата (ВІДЕО)

Начальник управління патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко зробив дуже цікавий подарунок своїй дівчині. Він презентував їй перепустку на проїзд площею Ринок у Львові.

Про коштовний подарунок повідомила сама дівчина у соцмережах. Вона радісно вигукнула, що відтепер зможе ви*обуватися на своєму «Мерсі» по площі Ринок. Як повідомляє Varta1, героїнею ролику виявилася Василина Софранюк, помічниця депутата Львівської обласної ради від фракції «ЄС» Андрія Думи. Також Василина працює головним спеціалістом відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради. 

Подарунок викликав скандал, адже проїзд транспортним засобом центром Львова у неділю та святкові дні заборонений, а проїзд площею Ринок - завжди заборонений.  

У свою чергу на це відреагував і депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, поставивши питання керівнику департаменту мобільності ЛМР та керівнику ЛПК Ратуша сервіс.

«Залишається ще запитання до керівника депрартаменту мобільності ЛМР Олега Забарило і керівника Тихоліз Ірини ЛКП Ратуша сервіс - це комунальне підприємство, яке видає пропуски : як так сталося і хто це видав , з якої причини ?», - йдеться у повідомленні Зінкевича.

Зокрема, на піку скандалу, врешті-решт прокоментували вчинок підлеглого у Департаменті патрульної поліції України.

-  Мережею було поширене відео, на якому зображено начальника управління патрульної поліції у Львівській області, який, попередньо, презентував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові. За вказаними обставинами, керівництвом Департаменту патрульної поліції прийнято рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування, - йдеться у повідомленні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також