Керівниця дослідної станції відкидає звинувачення у хабарництві (ВІДЕО)

2496 0

Ми у соцмережах:

Керівниця дослідної станції відкидає звинувачення у хабарництві (ВІДЕО)

Жінку, яку правоохоронці звинувачують у хабарництві, Юлію Мандигру, відправили під домашній арешт. Також на неї були накладені інші обмеження. Сама вона розповіла журналістам, що не визнає своєї провини і що її підставили.

 Про це повідомляє 0362.ua

За версією слідства, посадовиця, залучивши до своєї протиправної діяльності підлеглих працівників, вимагала і отримала хабар від підприємця під виглядом оплати за оренду приміщень установи. Її викрили у службовому кабінеті, після отримання 18 тисяч гривень неправомірної вигоди.

А вже четвертого березня відбулося судове засідання в Рівненському міському суді, під час якого слідча Тетяна Михальчук виступила з клопотанням до суду обирати міру запобіжного заходу підозрюваній у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на два місяці. Мотивуючи це тим, що існує ризик знищення доказів та тиску на свідків справи.

Адвокат Юлії Мандигри Андрій Цвіркун, в свою чергу, зазначає, що усі документи були вилучені під час слідчо-оперативних дій. Він звертає увагу судді на те, що у підозрюваної двоє неповнолітніх дітей.

Однак слідча переконана, що Юлія має бути також відсторонена від посади директора, зокрема з конфіскацією майна.В ході судового процесу суддя Петро Денисюк схвалив клопотання слідчої про обмеження волі, відсторонення від посади та конфіскації майна підозрюваній, навіть вилучивши особистий телефон підозрюваної Юлії Мандигрі.

Сама Юлія Мандигра своєї провини не визнає:

-          Просто я виходила з дослідної станції з дитиною. Хотіли зайти в аптеку віддати певну суму, щоб провели через касовий апарат. І в секунді налетіло просто тума, чоловік напевно 20 поліцейських. Вилітають, мене під руки, дитя перелякане. Чекайте, стійте, а ні, то візьмемо в наручники. Тримайте дитину, а дитина хвора. Кому це вигідно – не знаю, але я знаю, хто мене підставив.

Тепер на Юлію чекає домашній арешт без коштів та без власного мобільного телефона на два місяці включно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також