Хлопчик впав з електроопори

2370 0

Ми у соцмережах:

Хлопчик впав з електроопори

Лихо сталось у Половлі, що у Володимирецькому районі.

Десятирічний Іванко на власному подвір’ї виліз на електроопору.  Він отримав ураження електрострумом, що забезпечує підвід електрики до всього села, та впав з висоти. Дитину було госпіталізовано до Володимирецької райлікарні з закритою травмою живота. Стан потерпілого - середньої тяжкості. Обставини нещасного випадку з'ясовуватимуть. 

Володимирець.Сіті повідомляє, що поруч з подвір'ям, де проживає родина малого Івана, стоїть парна електроопора. Тож на цей підпірний бетонний стовп хлопчик «від нічого робити» вирішив залізти близько 20-ї години вечора. Це йому вдалося. А ще вдалося взятись за провід. Він отримав ураження електрострумом та впав з висоти. Врятували його від смерті густі кущі, що ростуть під опорами.

Зі слів сільського голови Іллі Дацького, опора стоїть поряд з подвір'ям. Діти давно облюбували це місце для ігор, попри постійні попередження про небезпеку. Про багатодітну сім'ю хлопчика - лише хороші відгуки, вона має 10 дітей. Ще голова зазначив, що в таких випадках виживають рідко, тому дитина «народилася в сорочці».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також