Хлопці зі Старого Села порозумілися з прокурором Рівненщини

7100 0

Ми у соцмережах:

Хлопці зі Старого Села порозумілися з прокурором Рівненщини

В.о. прокурора Рівненщини Тарас Ільящук прийняв більше 20 мешканців Старого Села, що в Рокитнівському районі, які зайшли в приміщення, переступивши через турнікет.

Охоронець обласної прокуратури довго видзвонював керівництво, якого тоді не було в приміщенні 16 Липня. Це й обурило людей, тому вони самовільно зайшли, а по факту проникли у приміщення.

За словами місцевого жителя Миколи Ковальця, мешканці Старого Села бояться, що суд випустить та виправдає злочинців, які причетні до вбивства:

- На наші звернення прокуратура ніяк не реагувала, тому ми вирішили зайти туди у такий спосіб. Адже вбивці мають гроші, вони можуть відкупитися. До цього вони їздили селом зі зброєю та всім погрожували.

Після того, як хлопці піднялися на другий поверх, то до них прийшов в.о. прокурора Рівненщини Тарас Ільящук. Спочатку той провів роз’яснювальну бесіду, що прокуратура – це режимний об’єкт, тому так не робиться. Потім вислухав людей та пообіцяв розібратися у ситуації.

Коли жителі Рокитнівського району самовільно потрапили у приміщення обласної прокуратури, то туди приїхала патрульна поліція. Поліцейські забезпечили громадський порядок.

Прокурор Тарас Ільящук попросив у селян більше так не робити, бо це може мати наслідки.

Нагадаємо, що у Старому Селі 7 лютого вбили 30-річного Юрія Пищняка. Чоловіка знайшли мертвим із вогнепальним пораненням на власному подвір’ї. Невдовзі неподалік білоруського кордону прикордонники затримали й трьох підозрюваних у виконанні замовного вбивства. 20-ти, 21-го та 22-х років жителів села Великі Цепцевичі Рокитнівського району взяли під варту. Підозрюваного в організації вчинення особливо тяжкого злочину затримали 9 лютого в Рівному, в орендованій квартирі. Ним виявився Павло Павлович на прізвисько "Американець".

Читайте також по темі: "Американця" зі слідчого ізолятора не відпустили


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також