Хлопця покарали за секс зі школяркою у лісі біля Старого Села

6855 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Ця історія трапилась у лісі біля Старого Села на Рокитнівщині. В один з грудневих вечорів неодружений молодий чоловік зайнявся сексом з дівчиною, якій ще не виповнилося шістнадцяти років. Про вік своєї партнерки хлопець добре знав. Виправдовуючись, згодом скаже, що сексом займався з дівчиною за її ж добровільної згоди.

Під час розгляду справи у Рокитнівському райсуді  хлопець визнав свою провину та щиро розкаявся. Він також активно сприяв розкриттю злочину. Це і стало пом`якшуючими обставинами під час обрання покарання для обвинуваченого. Обставин, які обтяжують покарання обвинуваченого, суд не встановив.

Між потерпілою та обвинуваченим 16 листопада було укладено угоду про примирення.

Вислухавши думку прокурора, який не заперечував проти затвердження угоди про примирення, думку потерпілої, законного представника потерпілої, обвинуваченого, суддя Оксана Верзун  дійшла висновку про наявність всіх правових підстав для затвердження цієї угоди. 

Підсудного було визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 155 Кримінальним Кодексом України, тобто у  статевих зносинах з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку. Суддя призначила йому узгоджене сторонами покарання - обмеження волі строком 2 роки.

На підставі статті 75 Кримінального Кодексу України засудженого хлопця звільнили від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк 2 роки. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також