Хочуть замінити головного поліцейського Рівненщини

16695 0

Ми у соцмережах:

Хочуть замінити головного поліцейського Рівненщини

Найближчим часом на Рівненщині можуть змінити керівника обласної поліції.

Як повідомляє популярний серед місцевих політиків паблік "Штірліц", Олексія Камишанського на посаді може замінити Олександр Ганжа. Досі він обіймав посаду заступника начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області - начальника кримінальної поліції.

Вже цієї п’ятниці з ним познайомиться особовий склад обласного управління поліції . Правоохоронця офіційно представлять в якості нового керівника ГУ Нацполіції у Рівненській області.


Причина такого кадрового рішення МВС поки невідома.

Нагадаємо, 43-річний Олексій Камишанський родом з Луганська. Він проходив службу в підрозділах державної служби боротьби з економічною злочинністю та підрозділах управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Луганській області на посадах середнього та старшого начальницького складу.  З 2015 року по 2020 рік працював на посадах старшого начальницького складу в Департаменті захисту економіки Національної поліції України та управлінні стратегічних розслідувань Національної поліції України. У листопаді 2020 року був призначений на посаду начальника ГУНП в Рівненській області, де працює й досі

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також