Хомко запевнив: туалет буде європейським

1444 0

Ми у соцмережах:

Хомко запевнив: туалет буде європейським

У центральному міському парку нарешті взялися за ремонт громадської вбиральні, яка через свій жахливий стан набула уже слави "легендарної". Днями тут побував міський голова Володимир Хомко і пересвідчився, що після ремонту вбиральня набуде європейського вигляду.

хомко туалет У центральному міському парку нарешті взялися за ремонт громадської вбиральні, яка через свій жахливий стан набула уже слави "легендарної". Днями тут побував міський голова Володимир Хомко і пересвідчився, що після ремонту вбиральня набуде європейського вигляду. Андрій Черепанов, директор міського об'єднання парків культури і відпочинку:

— Туалет давно потребував капітального ремонту. Через погане водовідведення на підлозі часто збиралися калюжі і потім гнив фундамент. Більше цієї проблеми не буде, бо зробили гідроізоляцію. Тепер ще зробимо вентиляцію та проведемо електрику, поставимо нову сантехніку. Будуть і нормальні сходи із поручнями, бо раніше у дощову погоду на них можна було впасти. Вбиральня готова вже на 30 відсотків. Цього року на її ремонт виділили 300 тисяч гривень, обіцяли ще 150 тисяч додати в наступному. Якщо будуть ці гроші, то до середини квітня справимося.
Олена Власова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також