Хороший термозахист для волосся: склад, пропоновані форми, популярні продукти

589 0

Ми у соцмережах:

Хороший термозахист для волосся: склад, пропоновані форми, популярні продукти

Термозахист для волосся – це засоби для нейтралізації шкідливого впливу високих температур при виконанні укладання з використанням фена, прасочки або плойки.

Залежно від способу застосування та особливостей дії, вони належать до таких категорій:

- Змивні. Шампуні, бальзами, кондиціонери, маски містять речовини, які усувають наслідки впливу високих температур.

- Незмивні. Наносяться безпосередньо перед виконанням сушіння чи укладання. Вони обволікають волосяні стрижні найтоншою плівкою, яка зменшує втрати вологи та оберігає від негативного впливу зовнішніх факторів. До цієї групи входять спреї, пінки, олії, лосьйони, сироватки, креми.

 

Незмивні продукти містять силікони, полімери, амінокислоти, вітаміни, а також інгредієнти для додаткового живлення й зволоження. Підходять для будь-яких приладів, що виконують сушіння й укладання шляхом нагрівання.
 

Можливості різних текстур

Під дією гарячого повітря лусочки відкриваються, тому стрижні втрачають вологу, стають пористими та ламкими. Візуально це проявляється тьмяністю, розшаровуванням кінчиків, електризацією. Необхідний рівень термозахисту забезпечують плівкоутворювальні речовини – силікони та полімери. Вони не дають відкриватися лусочкам, розгладжують поверхню й в такий спосіб перешкоджають структурним пошкодженням.

 

Судячи з відгуків, термозахист для волосся, який не вимагає змивання, користується великою популярністю. На сайті інтернет-магазину MAKEUP представлені такі продукти з цієї категорії:
 
- Крем. Містить поживні речовини у високій концентрації й більшою мірою підходить для кучерявих пасом, схильних до ламкості.
 
- Олія. Призначена для тьмяної, втомленої пошкодженої шевелюри, яка потребує посиленого живлення.
 
- Пінка. Зазвичай використовується для моделювання форми зачіски, але більшість пропозицій має термозахисні властивості. Продукт також наділений різним додатковим функціоналом. Наприклад, збільшення об'єму або надання інтенсивного блиску.
 
- Лосьйон. Засіб з різними можливостями. Це пом'якшення, збільшення пишності, випрямлення, стайлінг. Пропонуються універсальні текстури або засоби, що використовуються тільки спільно з феном.
 
- Спрей. Основні переваги – простота та швидкість нанесення. Досить 1-2 рази натиснути на дозатор і засіб вже розподілений по всій довжині.
 
- Сироватка. Призначена для ослаблених, сильно пошкоджених стрижнів. Також є варіанти, що застосовуються після фарбування або хімічної завивки.
 

Оригінальні пропозиції для любителів і професіоналів

При підборі враховуємо стан шевелюри, тип, структуру та потреби пасом, спосіб нанесення, ступінь фіксації, можливість застосування для стайлінгу та моделювання.

 

Професійний термозахист для волосся почувається впевнено навіть за дуже високих температур. Використовувані перукарями фени дають на виході 85 ℃, а за максимальної потужності і застосування концентратора – 140 ℃. Плойка нагрівається до 200 ℃, а випрямляч до 220-230 ℃.
 

Професійний термозахист для волосся: ТОП-5 найкращих спреїв

- Oribe Invisible Defense Universal Protection. Універсальний спрей, який працює навіть за максимального рівня нагрівання робочої поверхні. Сумісний з будь-якими приладами для сушіння та моделювання. Оберігає локони від шкідливого впливу ультрафіолету.
 

- Phyto Keratine Repairing Heat Protecting. Цей спрей належить до категорії дерматокосметики. Відновлює пошкоджену структуру, нормалізує водний баланс, надає прикореневого об'єму, підтримує необхідний рівень еластичності та пружності. До формули входить гіалуронова кислота, кераміди, кератин.

- Kevin Murphy Blow.Dry Ever.Bounce. Підходить для пасом будь-якого типу, забезпечує фіксацію за підвищеної вологості повітря й при температурних перепадах

- Moroccanoil Perfect Defense. Сухий спрей ефективний за температури до 220 ℃. Запобігає сухості, ламкості та розшаруванню кінчиків, добре поєднується з будь-якими продуктами для укладання. Активні агенти – сополімери, олія аргани, пантенол.

Kerastase Chronologiste Youth Revitalizing Blow-dry. Полегшує розчісування й укладання, підтримує нормальний водний баланс, може використовуватися як самостійний засіб для стайлінгу. Гіалуронова кислота і вітамін Е покращують структуру стрижнів, забезпечують інтенсивне зволоження, уповільнюють процеси старіння.

Найкращий термозахист для волосся: ТОП-5 спреїв для домашнього застосування

- Syoss Heat Protect. Фіксує зачіску на 24 години, перешкоджає накопиченню статичної електрики й появі ламкості, оберігає кінчики від пошкоджень, надає пасмам шовковистості. Важливі переваги – універсальність, помірна ціна, надійна фіксація навіть за підвищеної вологості повітря.
 

- Taft Heat Protection. Бюджетний варіант, який нейтралізує негативний вплив плойок і прасочок, нагрітих до 200-230 C. У формулу входять пантенол, амінокислоти, протеїни. Додаткові можливості – надання блиску та об'єму, а також фіксація зачіски на 72 години.

- Got2b Guardian Angel Guardian Angel Heat Protection. Містить кератин і вітамінний комплекс, які пом'якшують шевелюру та полегшують укладання.

- Bishoff. Цей український бренд пропонує натуральні засоби для догляду за пасмами та для стайлінгу. Активні агенти – рослинний силікон, кератин, протеїни шовку, арганова олія.

- Venita Henna Style Protecting Hair. Включений до нашого рейтингу, завдяки натуральному складу та здатності забезпечити ефективний захист при температурі 250 ℃. Має приємний аромат, перешкоджає роздвоєнню кінчиків, полегшує розчісування.

Термозахист оберігає від пошкоджень під час виконання моделювання зачіски гарячим способом. Під час підбору приладів для укладки обираємо варіанти з кількома температурними режимами, функцією іонізації та з робочою поверхнею з кераміки, титану або турмаліну.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також