Хто поставить світлофор на Соборній?

1376 0

Ми у соцмережах:

Хто поставить світлофор на Соборній?

Перехід на перехресті вулиць Соборної та Пушкіна, що біля парку — один із найнебезпечніших у Рівному. Комунальники та правоохоронці кажуть, що тут потрібен світлофор, щоб регулювати рух. Однак виконавця робіт і досі не знайшли.

перехид_Соборна_Пушкина (3) Сергій Коханюк, начальник сектора організації дорожнього руху управління патрульної поліції Рівного:

— Розташування світлофора на перехресті Соборної-Пушкіна було узгоджено з поліцією ще 29 березня цього року, але за півроку так нічого й не зроблено. Проблема ще й у тому, що там була відсутня горизонтальна дорожня розмітка — фарба на «зебрі» майже стерлася з асфальту. Я розумію, що для світлофора треба провести тендер, та невже не можна хоч дешевою фарбою нанести ту розмітку? «Лежачого поліцейського» там покласти неможливо, бо це магістральна вулиця.
Володимир Лапюк, заступник начальника міського управління ЖКГ:
— Ми уже двічі оголошували конкурс щодо облаштування цього світлофора, але безрезультатно. Перший раз взагалі ніхто не зацікавився, а на другий — зголосився лише один учасник, тому торги все одно не відбулися. Тепер третя спроба: подали заявку у ПроЗорро і сподіваємося нарешті знайти виконавця робіт.
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також