Хвороба прогресує: вся Рівненщина вже «червона» і «помаранчева»

2540 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Зелених зон у Рівненській області більше не залишилося.

Про це повідомляє Рівненський обласний лабораторний центр після засідання державної комісії з ТЕБ та НС з 9 листопада почне діяти нове зонування.

- до червоної зони буде віднесено:

міста Рівне та Острог, Демидівський, Зарічненський, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський, Острозький, Рівненський та Сарненський райони;

- до помаранчевої зони:

решта адміністративно-територіальних одиниць області.

Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

На віднесених до «червоної» зони територіях, буде працювати транспорт, а також – ринки та торгові центри. Дозволено роботу закладів освіти. Водночас, будуть посилені вимоги до ринків та закладів торгівлі, а їхню роботу щодня контролюватиме поліція та Держпродспоживслужба.

Під забороною у «червоній» зоні: діяльність у сфері культури та розважальні заходи, відвідування соціальних та реабілітаційних закладів, крім тих, що надають послуги екстрено.

Водночас, керівникам ринків доручено вжити додаткових протиепідемічних заходів: температурний скринінг, дотриманням норм щодо перебування на 20 кв м не більше однієї особи, окремі «вхід» та «вихід», обладнання місць торгівлі захисними екранами.

Також температурний скринінг, обмеження щодо кількості відвідувачів та розмежування «входу» та «виходу» стосується і торговельних закладів із площею понад 400 квадратів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також