Клуб бігу розпочинає заочні змагання

820 0

Ми у соцмережах:

Клуб бігу розпочинає заочні змагання

«Рівненський клуб бігу» («Rivne Running Club») розпочав у середу заочні змагання для місцевих бігунів. Останні під час пробіжок на своїх гаджетах повинні фіксувати різні дані (час, відстань, швидкість) і викладати скріни разом з фотографіями у Фейсбук або Інстаграм з хештегом #RivneRunningClub.

Триватимуть ці змагання до 17 травня. За їхніми підсумками організатори вручать нагороди у таких номінаціях: «Найбільший кілометраж», «Найдовша пробіжка» (за кілометражем), «Найбільша кількість тренувань», «Найкращий темп/швидкість бігу» (зараховується від 8 км). Також будуть заохочувальні номінації.

- Вже нині можна сказати, що карантинні заходи у нашій державі будуть послаблювати, тож ми цією акцією хочемо морально підтримати наших бігунів, - розповідає керівник клубу Сергій Ющишин. - При цьому закликаємо дотримуватися усіх можливих заходів безпеки, бігати по одному, але з гарним настроєм.

- Чи вплине карантин на інші заплановані Вашим клубом забіги?

- Найближчий забіг «Сильні духом» у нас заплановано на кінець липня. Щось певне сказати складно. Нині його організацією ми не займаємося. Спочатку планували у березні оголосити реєстрацію на усі цьогорічні наші забіги, але потім вирішили цього не робити. Остаточно щодо «Сильних духом» та «Забігу у вишиванках» на День незалежності визначимося у середині червня. Думаю, щоб усе гарно організувати, нам вистачить кількох тижнів. Не виключаю, що ці забіги матимуть ажіотаж, адже багато стартів скасували, люди скучили за забігами, і тому може так скластися, що до нас приїде багато бігунів. Але поки що про це говорити рано.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також