Ключі від позашляховика отримали рівненські бійці Національної гвардії

336 0

Ми у соцмережах:

Ключі від позашляховика отримали  рівненські  бійці  Національної гвардії

Ключі від повнопривідного позашляховика «Хюндай Терракан» отримали рівненські нацгвардійці.

Напередодні під час відзначення 10-річчя Національної гвардії, в урочистій атмосфері, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян вручив сертифікат на даний автомобіль командиру військової частини Віталію Опольському.

За цей час автівка пройшла технічний огляд та готова до виконання бойових завдань.

Підтримка рівненських нацгвардійців – один з пріоритетних напрямків роботи місцевої влади в умовах війни. У 2023-му році нашим підрозділам було передано 2 квадрокоптери. Цьогоріч воїни отримали ще 4. Окрім того з міського бюджету за три місяці цього року на потреби нацгвардійців було виділено півмільйона гривень.

« За увесь період мого перебування на цій посаді дуже тісною є співпраця з органами місцевої влади, що дозволяє нам якісно виконувати бойові завдання. Ми неодноразово отримували допомогу у вигляді дронів, також до 10-ої річниці Нацгвардії Віктором Шакирзяном нам було вручено сертифікат на дане авто. В подальшому після перефарбування позашляховика в маскувальний колір, він буде виконувати бойові завдання на Сході спільно з нашим підрозділом», - додав командир військової частини Національної гвардії Віталій Опольський.

Попит саме на повнопривідні позашляховики на фронті є величезним, - каже тво заступника начальника військової частини з озброєння капітан Роман Грицюк, - такі автомобілі є незамінними під час евакуації особового складу, доставки майна нашим воїнам на позиції. Дизельні двигуни, яким обладнаний саме «Хюндай Терракан» є надійними та перевіреними під час просування болотистою місцевістю. Тому дане авто на фронті є вкрай необхідним саме сьогодні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також